22 Nisan 2013 Pazartesi

Ben Burdan Atlarım 2. bölüm

Ben Burdan Atlarım'da kim elendi?


Show TV’nin heyecan dolu yarışması ikinci haftasında da izleyiciyi ekrana kilitledi. Birbirinden başarılı atlayışlar gerçekleştiren ünlüler; en yüksek puanı alıp yarışmada kalmak için bütün gayretleriyle yarıştılar.
Yarışmanın en iddialı ve hırslı yarışmacısı Önder Bekensir haftanın birincisi oldu. Öne atlama düz pozisyonda 10 metreden atlayan Bekensir; duruşu ve çıkışıyla jüriden büyük beğeni aldı.Armağan Çağlayan ise bu atlayışı gecenin en başarılı atlayışı olarak gördüğünü söyledi.Önder Bekensir toplamda 18.5 puanla birinciliği göğüsledi.

3, 5, 7.5 ve 10 metreden atlayan ünlülerden ikinci haftanın elenen ismi Timur Kunt oldu. Cesaretiyle jürinin takdirini kazansa da en düşük puanın sahibi oldu ve yarışmadan elendi.

Neslihan Önder 5 metreden geriye atlama düz pozisyonla atladı.Oldukça başarılı bir atlayış sergileyen Önder;toplamda 16 puanla 3.lüğü yakaladı. Düzgün fiziği ve giydiği mayoyla göz doldurdu.

Asena bugüne kadar yaptığı antrenmanlarda yaşadığı bazı zorluklar sebebiyle darbelere karşı temkinli olduğunu ve uzun bir süre balıkadam kıyafetiyle antrenman yaptığını söyledi.Cesareti ve 3 metreden yaptığı başarılı atlayışıyla 15.8 puan aldı ve kendine 4.sırada yer buldu.

Eski milli futbolcumuz Semih Yuvakuran sakatlığına rağmen geriye bir salto toplu pozisyonla 7.5 metreden kendini havuza bıraktı.Büyük alkış alan Yuvakuran ise 17.2 puanla ikinci oldu.

Tuğba Özay öne atlama toplu poziyonla 5 metreden performans gösterdi.Ancak atlayışı beklediği gibi olmadı.Jüri üyelerinin daha iyi bir atlayış beklediği yarışmacı Armağan Çağlayan’ın sivri dilinin hedefi oldu.Armağan Çağlayan,’’Şirkette her gün Tuğba Özay antrenmanı iptal etti cümlesini duyuyorum bunun sebebi nedir?’’ diyerek tatlı sert bir eleştiri yaptı.Düşük puan alan yarışmacı son ikiye kalarak tekrar atlayışını gösterdi.Ve aldığı puanlarla yarışmada kalmaya hak kazandı.

Tony Hill sproculuğu ve fiziğiyle beklentileri oldukça yükselmişti.Ancak atlayışı beklenenden kötü oldu.Öne 1.5 salto bükük pozisyonda atlayan Hill, atlayışını tamamlayamadı.Yarışmada olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten yarışmacı,toplam 14.4 aldı ve 6. oldu.

Yarışmanın belki de en merak edilen yarışmacısı Sema Çelebi geceye damga vurdu.hem mayosu hem de yaşına ragmen 7.5 metreden yaptığı atlayışla büyük beğeni aldı.Jüri üyesi Cem Görgül Çelebi’ye ‘’Sizde Kurtuluş Savaşı’nda savaşan, mermi taşıyan kadın cesareti var’’ diyerek beğenisini dile getirdi.Bir diğer jüri üyesi Armağan Çağlayan ise ‘’Evet başarılı bir atlayış ama konunun buraya gelmesi beni geriyor’’ dedi.Sema Çelebi ise cevap vermekte gecikmedi.’’Çanakkale Harbi’nde anneanneler, anneler, kadınlar nasıl yüklenmiş topları, mermileri taşıyarak risk almışlarsa bende burada bu yaşta çok büyük risk aldım.Oradan ahkam kesmek güzeldir.Ben hayatım boyunca o iskemlelerde oturup ahkam kestim.Birde sen buraya çıkıp yarışta görelim’’ dedi. Toplamda 14.4 puan aldı.

İzleyenlere hem heyecan hem de eğlenceyi bir arada yaşatan yarışma; yepyeni bölümüyle 26 Nisan Cuma akşamı saat 20:00’de Show TV’de…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder